Familietentoonstelling Fabeltjes & Natuur

Fabeltjeskrant expositie in Kasteel Groeneveld

VANAF 29 MAART!

Kasteel Groeneveld werkt het eerst kwartaal van 2019 hard aan een familietentoonstelling waarin de dieren uit het bos van de Fabeltjeskrant tot leven komen.

Een tipje van de sluier: Er komen veel interactieve spellen op de speelzolder zoals een vangspel in het enge bos en een klushoek in de werkplaats van Ed en Bever.

De karakters van de dieren maken de Fabeltjeskrant uniek. Deze zijn door psychologen ontleed en worden in de tentoonstelling toegelicht. Kortom een echte familietentoonstelling, waar u zich op kunt verheugen. Hou de website in de gaten.

Let op: actie voor klanten van PLUS Bilthoven –
Op vertoon van handpop en kassabon twee kaartjes voor de prijs van een.

Bekijk alle karakters zoals Ed en Willem Bever bij expositie in Kasteel Groeneveld
Bekijk originele rekwisieten en decors van De Fabeltjeskrant

De Fabeltjeskrant tentoonstelling Fabeltjesland

Op 29 september 2018 opende de tentoonstelling ‘Fabeltjesland, een reis door 50 jaar Fabeltjeskrant’, die een hommage bracht aan het best bekeken Nederlandse kinderprogramma ooit: de Fabeltjeskrant. Het was toen precies 50 jaar geleden dat de serie voor het eerst op de televisie werd uitgezonden.

De tentoonstelling was interessant voor iedereen die de serie nog kent uit zijn of haar jeugd. Onder andere de echte poppen en decors uit de serie waren te bewonderen. Ook voor kinderen was de tentoonstelling een ‘must see’. Ze konden zich uitleven in het klusbedrijf van Ed en Willem Bever en ronddwalen door het Dierenbos.
De tentoonstelling was een co-productie van Bureau Vermaeck en Theo Braams Projecten.