Header banner De Fabeltjeskrant De Film De Grote Dierenbos Spelen

Kunt u ook niet genoeg krijgen van De Fabeltjeskrant? Na een tentoonstelling, musicalvoorstellingen en museum-exposities nu weer gewoon vertrouwd op uw televisie, tablet of mobiele telefoon. 2019 belooft weer het jaar van De Fabeltjeskrant te worden. Het meest succesvolle Nederlandse kinderprogramma maakt zijn rentree. Een volledige animatie zonder de nostalgische waarde te ontkennen, want de makers van de nieuwe afleveringen hebben alles in het werk gesteld om de oude afleveringen en verhalen van De Fabeltjeskrant in ere te houden. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en De-Fabeltjeskrant-evenementen? Like dan de Facebookpagina van de Fabeltjeskrant.

50 jaar Fabeltjeskrant heeft 1600 afleveringen opgeleverd en nu komen er dus weer nieuwe afleveringen. Wist u dat de afleveringen van De Fabeltjeskrant van Zweden tot Japan te zien zijn geweest?

Wat kunt u zoal verwachten in de nieuwe afleveringen? Meneer de Raaf, Truus de mier, Bor de Wolf, de Gebroeders Bever (Ed en Willem) en natuurlijk Meneer de Uil nemen u weer mee in al hun avonturen. Actueel en scherp voor jong en oud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *