Te zien bij Netflix

De Fabeltjeskrant Nieuwe Aflevering 2019

Bent u benieuwd naar de nieuwste afleveringen van De Fabeltjeskrant? Alle bewoners van het grote dierenbos zijn klaar om u weer ouderwets te vermaken met allerlei nieuwe avonturen. Vanaf 19 december 2018 is De Fabeltjeskrant de film ook in de Nederlandse bioscopen te zien.

De Fabeltjeskrant nieuwe afleveringen binnenkort te zien

De dieren uit de fabeltjeskrant hebben in de afgelopen jaren veel meegemaakt. Zij nemen uw kinderen mee zoals zij dat vroeger ook bij uzelf hebben gedaan. Net als vroeger nostalgisch genieten voor jong en oud. De nieuwe Fabeltjeskrant keert terug met Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf, Lowieke de Vos en natuurlijk Meneer de Uil. Met afleveringen van een half uur wensen zij nu uw kinderen vertrouwd welterusten met “oogjes dicht en snaveltjes toe”.

Meneer de Uil met De Fabeltjeskrant Netlfix
Juffrouw Ooievaar organiseert een picknick voor alle dieren uit de Fabeltjeskrant

De Fabeltjeskrant nieuwe afleveringen

Alle oude vertrouwde personages zullen hun gezicht weer laten zien. Bor de Wolf, Zoef de Haas en vele andere keren terug om miljoenen kijkers opnieuw te entertainen. Met de nieuwste avonturen belooft het weer een programma voor jong en oud te worden.

Heeft u De Fabeltjeskrant gemist? Binnenkort is De Fabeltjeskrant weer te zien op een moment dat u dat geschikt vindt of uw kinderen het willen zien. Eindelijk weer een kwaliteitsprogramma voor uw kinderen waar u zelf ook van kunt genieten. Kunt u zich nog herinneren hoe u vroeger de afleveringen van De Fabeltjeskrant beleefde? Eerdaags kunt u samen met uw kinderen genieten van het beste kinderprogramma aller tijden.

Vijftig jaar de Fabeltjeskrant

Wist u dat de Fabeltjeskrant al 50 jaar bestaat? Wereldwijd hebben miljoenen kinderen en volwassenen ervan genoten en het is een van de best bekeken kinderprogramma’s aller tijden. Door de jaren heen is er heel veel zorg en aandacht besteed aan het programma en de karakters. Frans van Dusschoten heeft in het verleden zijn stem geleend aan een aantal karakters, met name aan Meneer de Uil. U kunt genieten van het natuurdecor van De Fabeltjeskrant, dat prachtig uitkomt op uw televisieDe kwaliteit is zoals u deze gewend bent van De Fabeltjeskrant.

.

Bestel het boek 50 jaar De Fabeltjeskrant direct via Bol.com
Over de Film van de Fabeltjeskrant

De Fabeltjeskrant de film

Georgina Verbaan en Richard Groenendijk nemen deel aan de stemmencast voor ‘De Fabeltjeskrant & De Grote Dierenbos-spelen’. Georgina spreekt de stemmen in van “tuut-tuut-tuut-tuut” Truus de Mier en Zaza Zebra en Richard Groenendijk is vanaf de kerstvakantie te horen als zowel Ed als Willem Bever. Elsje Scherjon, die vanaf het eerste moment de stem van Juffrouw Ooievaar heeft ingesproken, doet dat ook weer voor de bioscoopfilm. Niemand minder dan Armin van Buuren spreekt de stem in van het nieuwe personage DJ Wally. Armin heeft ook een gedeelte van de muziek voor de film verzorgt. Bekijk hier de trailer!